Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten blandning av känslor och låtar som råkar passa in.


Det är svårt att hitta ett vackrare leende än ditt (unchain my heart)

Oops, I did it again, I made you believe
we're more than just friends...

Men jag vet ju inte vad jag vill!
Ibland vill jag ha dig, ibland inte.
Men jag vill inte att du ska sluta titta,
och det är svårt att hitta ett vackrare leende än ditt.

Nobody knows it, but you've got a secret smile
and you use it only for me...

Men jag blir så rädd ibland.
För vissa av dina blickar,
eller kanske snarare stirranden.
Du gör mig så generad.

I'm going crazy, living this way,
I'm giving all my life to you...

Jag föredrar nog att titta i hemlighet,
då är risken för att bli generad mindre.
Blyg gör du mig också,
och ler du tittar jag bara bort.

Unchain my heart, let me go my way,
unchain my heart, you are in me night and day...

Eller ja, kanske snarare

Unchain my brain!




Fri vers av Jojjan
Läst 381 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-19 19:51



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ett underbart flyt i denna godbit till dikt och precis så ska det kännas, äkta känsla, bravo!
2008-08-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag får så mycket fina bilder
och så minns jag så mycket
från min ungdom i dina texter
Jättefint, tack för dom
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan