Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I längtans blåa ton hörs en vacker melodi



I längtans blåa ton hörs en vacker melodi
spröd ljuvlig ändå intensiv stark

I längtans blåa ton hörs ett skratt från gårdag
det låter klingande vackert

I längtans blåa ton hörs en röst som viskar
sjung hjärta sjung

I längtans blåa ton finns en hemlighet om livet
att älska och att älskas




Fri vers av sunnanvind
Läst 403 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-20 10:35



Bookmark and Share


  Thommy
Vacker text, enkel och bra.
2008-10-05

  Antropofagen
En sparsmakat sublim smoothy moody goodie tantalus.
2008-08-23

    Bodil Sandberg
Så underbart vackert och rent och alldeles fantastiskt fint i förunderligaste blåa ton..gör mig säll..lyrisk..tack
2008-08-21

  Lars Hedlin
Melodiskt vackert och blåa toner av kärlek
2008-08-20

  the apache kid VIP
Lovely...LM
2008-08-20

    Lindizz
vackra rader i längtans blåa toner där man hör en skön melodi.
2008-08-20

  Blåbäret
och längtan har sprungit fram ur minnen som berör...som vill leva, livet vill dansa och sjunga inom mig i min kärlek till dig...i min längtans blåa ton, hörs sången som uttrycker min längtan efter dig...Underbart!!!!
2008-08-20

  lyckeli
Ja, en hemlighet att dela med sig av...skör, fin text...
2008-08-20

  Laertes
Fin dikt.

Kram Lars
2008-08-20

  Mygg
Mild och vacker text! I längtan får vi vår näring.
2008-08-20

    Maria Malm
Längtans blåa ton kan innehålla en hel del..
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind