Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla människans sökande

 

Jag bryter loss,
kastar segel

vänder hem

 

kastar ankar
går i land

söker hem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 409 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-20 11:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Befriande rader..känns positivt gott..energin..sökandet.. Livet!!!
2008-08-21

  Nina V A
Magnetism och det ständiga sökandet efter kompassnålens stillavarande, gillar stort! Bra!
2008-08-21

  Lena Renman
Många symboler och amssor av innehåll med få ord!Applader
Lena
2008-08-20

  Peter Matsa
snyggt!
2008-08-20

  Maria T
En dikt med ett
stort djup
Mycket bra
2008-08-20

    Lindizz
ett sökande genom livet, väldigt bra skrivet.
2008-08-20

  J A Nicander
Valet definerar oss brukar man ju säga och denna text kan väl väl spegla detta. Sökandet är ju också ett val. Snyggt!
2008-08-20

  Maria Zena Viklund
jag tar bort dem och ser hur den bär,ler tack
2008-08-20

  wayward - taiga
en riktig liten strandsten att väga i handen,

den hade klarat sig fint på egen hand utan de 2 kursiverade orden på slutet.

då hade värdet hamnat lite mera åt "vänder" & "söker",
jag gillade att läsa den så.

en tankvärd dikt som skulle kunna följt mitt liv dag och natt i femton år.

nu är hemma där jag är.

-Fint!
2008-08-20

  aol
underbart om skaren gillas
2008-08-20

    Maria Malm
Så mycket vi söker..hela livet..
2008-08-20

    ej medlem längre
En fin dikt om sökandet efter hemkänslan.. den som vi alla vill känna.. både bland människor och geografiskt
2008-08-20

  * Ammi *
ja en kompass vore bra ibland!
applåd
2008-08-20

  Hannadraken
snygg kortis. Applåd.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund