Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag


En Tisdag

En regnig sommareftermiddag
med sockerklibbiga läppar
Trött, grådaskig längtan
till något annat

Frustration

Ångest över fylla
och en utlånad bil

Dessa förbannade cigaretter

Väntar förgäves
på att bli avslappnad

och glad

igen

Imorgon kanske.

Copyright© Mats Lundmark 2008




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP