Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X-et

Jag längtar riktigt djupt
saknar Ditt famntag - Din röst.
Att jag fann min kärlek var bitterljuvt
för jag miste den och då fanns ingen tröst

Då hjälpte inga världens skämt
och skratten blev ytliga läten bara
när jag miste Dig och levde alltjämt
var för alltid min glädje i fara

Men visst skall jag följa min tråd
och leva till allas bästa
lyssna till andras råd
och olika vägar testa

Och visst skall jag söka
för sökandets skull
och se ut som om allting är bra
fast inom mig, gråter och rasar jag

Förbaskade känsla som greppat mig
så svagsint av mig att tro
att min framtid var ihop med Dig
Att vi kunnat leva, älska och bo

-Hur det än blir får jag frakta mig
för nu vill jag ha lugn och ro....




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh