Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esters: Vem är jag

En stackars ensam och sargad människosjäl
som gjorde många illa
Men ville alla väl

Ett rivande flarn
på livets vilda ström
en spörjande tanke
en ouppfylld dröm

En sökande stigman
som aldrig fann väg

En ropande röst
för förkvävdes och teg.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-08-20 22:51



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Så kan det vara. Fin.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh