Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Ester fanns på vår jord fanns ingen möjlighet för hennes ord att nå ut, men nu till slut med hennes välsignelse genom B Nordh


Esters: Du

Du som gisslar andra
med så vinande hårda slag
tror Du någon skall gjuta balsam
i Dina svidande sår en dag?

Vet Du så visst
att det Du tänker och gör
är det rätta nu?
Kanske är den Du dömer
mycket bättre än Du.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh