Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där i morgonljuset



och där i morgonljuset låg jag och såg på dig
ditt ansikte såg ut att skina i det flödande ljuset

du var på väg att vakna, jag låg stilla så stilla
som för att jag ville fånga detta ögonblick

jag tänkte på oss och på hur vackert allt är
vad vacker du är, vad du ger mig mycket av lycka

så låg jag länge, fast ändå kanske bara en kort stund
men just då kändes det som, ja du vet då tiden står stilla

så vaknade du, sträckte på dig fortfarande blundande
vände dig mot mig och slog upp dina ögon

våra blickar möttes och du log med hela ditt ansikte
jag genomfors av en värme, en ömhet och visste

jag är älskad




Fri vers av sunnanvind
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-21 10:15



Bookmark and Share


  Thommy
Ett vackert litet gyllene ögonblick, fint förmedlat.
2008-10-05

  glittertindra
dessa små ögonblick ger livet en guldkant
2008-08-23

  Bjarne Nordbö
Jag vaknade med katten på huvudkudden och får vara nöjd med det. Bara lite avundsjuk. Snygg hyllning.
2008-08-22

  Peter Matsa
vackert o ömsint
vilken fin morgon!
2008-08-21

    Bodil Sandberg
ser bilden tydlig och klar för mitt öga..kvinnan i bädden..morgonljuset speglande i hennes kärleksvarma ögon..lyckan som ett väsen välvande runt henne och hennes älskade!!!applåder så vackert!!!
2008-08-21

  anits VIP
Så underbart vackert skrivit
om att känna sig älskad
2008-08-21

  Ronny Berk
så finstämt vacker poesi om morgons värme och närhets ögonser
2008-08-21

  Blåbäret
pausa ska det vara...men det förstod du säkert vännen :)
2008-08-21

  Blåbäret
en stund man vill paus...vi stannar i detta ögonblick...här finns det bara vi och vår lycka...ljuvligt!!!
2008-08-21

    Lindizz
Åh vilken underbar morgonstund att börja dagen med, vilken skön känsla du beskriver...hela texten känns kärleksfull och varm.
2008-08-21

    Maria Malm
Underbar insikt i morgonstund..att börja dagen med..
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind