Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om den lilla människans väg

 

Inom faller utom
mot morgondagen

utbrutet

 

Utom faller inom
från gårdagen

obrutet

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-21 12:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den lilla männiniskans stigfinnare söker och finner... morgondagen ! så min tolkning...
2008-08-21

  Peter Matsa
mycket tänkvärda ord
som skapar grubblande :)
2008-08-21

  * Ammi *
fin ordlek, i sanna ord!
2008-08-21

  Hannadraken
klurigt. kanske obrutet skulle vara ett alternativ på slutet?
2008-08-21

  aol
ja så är det
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund