Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I OS-final

Till sommarens OS i Peking,
vi fick den allra bästa planering,
när vi sände en viss man,
ja, just Johan Wissman,
till final med benen fulla av spring!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick