Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långdistans

Tillgjort buller ekar
från andra sidan bordet

Försöker ta del
Distanserad

Som att skratta åt Älgen Helge




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 18:56



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Ja, om du frågar mig :-)
2008-08-22

  Maria Zena Viklund
skrattar man tillgjort åt Helge?
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje