Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN SYN

Mitt ena öga gråter
tysta tårar

Mitt andra är
vidöppet mot världen

Mitt ena öga
är vänt inåt

Det andra vilt
uppspärrat utåt.

Och
jag håller faktiskt med er

Det är fan ingen vacker syn.....




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-21 20:17



Bookmark and Share


  Mygg
Gillar det här. En ironisk distans men med allvarligare klangbotten!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth