Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADIO KOMA

Sköljer hjärnan
med OBS kulturkvarten
med Dagens dikt
med Tolvslaget
med radio KOMA

Samtidigt
som mina tankar
som en sotare
öppnar en lucka
i min panna och kryper ut

Tankarna är ett
litet, ludet troll
med skarpa klor

Skrapar hål
i mina ögon
kryper tillbaka
in i örat
bäddar med Dagens Eko

och mumlar:

Är du nöjd med livet?
eller är
Livet nöjd med dej?

Har du blivit misshandlad
av livet?
eller
Har du misshandlat det?

Tyst!!!!!
nu ska jag lyssna på
sånger från Georgien!!!!!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-21 20:35



Bookmark and Share


  Inkarasilas
HAHA! Vafan byt frekvens nu nu nu, tune in, tune out!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth