Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen D

Om den dagen skulle komma
då du inte längre ser
Vill jag förblinda mig själv
jag vill skära ut mina ögon

Om den dagen skulle komma
då du inte längre ler
Vill jag förstöra min mun
jag vill limma ihop mina läppar

Om den dagen skulle komma
då du inte andas mer
Vill jag förpesta mina lungor
jag vill kvävas i giftångor

Om den dagen skulle komma
då du tar ditt eget liv
Vill jag inte längre leva
jag vill avsluta mitt liv




Fri vers av Tiger85
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-07-22 11:19



Bookmark and Share


  AC
Lyssnar precis på "My home is the sea" med Bonnie Prince Billy när jag läser det här. Med ett släpigt gitarrplonk-komp och en lätt drucken röst skulle det här kunna bli en smärtsamt vacker ballad.
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85