Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu Topp 4

Nu fyrtiotvå i OS i Kina,
får Persson vårt sinne att tina,
med sin fruktade loop,
bjuder han TV på scoop,
sist gick Primorac på en svensk mina!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 11:27



Bookmark and Share


    tramp
riktigt bra !
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick