Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte lämna lilis gulp gulp


Lilis gulp gulpar i min hjärna

 

Sitter bara här och tänker

    gulp, gulp

         gulp

och funderar hur många

fiskar jag svalt genom livet

 

 

för det känns som jag har

ett helt stim i hjärnan.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-22 13:57



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja jag förstår gulp glurpg leker också akvirefisk emellanåt

lena
2008-08-23

  aol
bara inte dom fula bravo ler
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund