Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad förväntar du dig

att jag ska trösta dig

hålla om dig

bara glömma

 

hon är ju så ung

än sedan

 försöker du le

generat överslätande

 

jag älskar ju dig

säger du

med halva inne

 i henne




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-22 18:38



Bookmark and Share


  aol
oj så stark
2008-09-18

  friheten
Starkt skriven!
2008-09-07

  Moniqa
Tragiskt... att livet ska styras av det som är hälften inne. Jättebra skrivet!
2008-08-28

  RogerIvan
Hmm,
Det är nog inte så lätt, att sitta på flera stolar samtidigt,

Utan att det uppmärksammas...
2008-08-23

  * Ammi *
livets verklighet, för många .. ont!
2008-08-22

    Dammråttan
Ja....vad säger man....
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren