Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det i morse och nu hoppas jag att det är över. Håll tummarna!


Fri från dig (nej, det hjälper inte ens om du ler)

Jag är äntligen fri!

Jag känner inget behov av att se dig,
inget behov av att säga något,
inget behov av din uppmärksamhet.

Jag behöver inte längre känna
att jag måste vara fin när jag kommer till skolan,
att jag måste hålla koll på dina raster för att se
om jag kommer få se dig idag.

Jag är äntligen fri från dig
och det finns inget du kan göra som kan
få mig att ändra mig.

(Nej, det hjälper inte ens om du ler.)




Fri vers av Jojjan
Läst 935 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-08-22 20:16



Bookmark and Share


    blomsternätter
vilken mysig text :D
önskar jag kunde känna så om mornarna...:)
2008-09-28

  Nattljus
väldigt söt!
2008-09-21

  aol
härligt
2008-09-18

  pyre
Åh vad härligt.
så rätt skriven, så självsäker
2008-09-12

  MissCaylin
Mycket bra!
2008-09-10

    vemod
bra!!
2008-09-07

  Alfie M
Bra fångat!
2008-09-06

  Ulf Lagerholm
jag tycker att texten handlar om tid
tack
2008-09-03

  VampyrÄngel
underbart!
wish I could write the same..
2008-09-03

    nc
haha mjo det känner man igen sig i!
2008-08-29

  Mygg
Jag håller tummarna för dig! Hur det nu än blir!
Fin och rörande text!
2008-08-25

    undefined
oj vad det där stämde bra! Det där är en härlig känsla som du verkligen får fram i ord. Låt hoppas på att känslan håller i sig !:)
2008-08-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt med insikt
Jättefint återgivet
2008-08-23

  Emil Sundqvist
Äntligen fri, kände lite samma sak själv i morse, kanske inte av samma anledning, men det var kul att läsa den här texten just idag.
Bra skrivet!
2008-08-23

    mr cloud
vilken fin :O
och slutet liksom knyter ihop allt på
ett underbart sätt !
2008-08-23

  DanSan
****************************

UNDERBART befriande text . . .!!!
men en fråga är längtan till och från
står kvar som ett kärt frågetecken?

Om det kommer ett leende . . .
vad händer då?

En text med många faser och bilder!

*APPLÅDERAR*

****************************
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan