Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mött sådana därför kan jag tro på mänskligheten...Tack Viv Tack Anna-Lena(läkare specialinriktad på tortyr och kris)...




När du gråter

min gråt

när du håller min smärta

ser mig

mitt sanna avskalade

när du vågar bära en hel människa

då är du en




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 428 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-22 21:56



Bookmark and Share


  mayhem and order
Oh...en a-ha käftsmäll i vackraste kläder.
T A C K!
2008-09-28

  Lia-Lej
Helt suvverän!!
2008-09-22

  aol
oj den grep mej mitt i hjärtat
2008-09-14

  dansa som dom andra
Vackert.
2008-09-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag gläds med dig, och du får fram ett sånt fint budskap här./B
2008-09-02

  DanSan
****************************

Oj en viktig text med sådan tacksamhet
att det gör ont men man blir även
glad i själens innersta!!!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-08-31

  Moniqa
Bara så ni vet har Carola fått virus i burken och kan inte vara online några dagar. :-( Men förhoppningsvis blir det fixat snart :-)
2008-08-28

    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt och träffsäkert!
2008-08-27

  Moniqa
mmh..så sant... det krävs en del för att våga...bära...en hel människa =)
2008-08-25

  noname_realmind
Såå fin denna!!
2008-08-24

    Maria Malm
Den här var mycket vacker och innehållsrik.
2008-08-24

    Bodil Sandberg
Blir mycket tagen av detta min vän..vackraste varma innerliga ord ur hjärtat
2008-08-23

  friheten
Väldig bra och satrkt skriven!
2008-08-22

  Ilona _L
Så otroligt väl formulerat, med några få ord! Applåd o bokmärks!
2008-08-22

  korpfjäder
Att våga mötas. Mänskligheten bygger på det.
2008-08-22

  Bjarne Nordbö
Hur bra som helst.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren