Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar roll


Det spelar faktiskt roll

om jag spelar en roll

eller om jag är mig själv




Övriga genrer av eva m h
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 00:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm så sant..kan vara rent avgörande!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h