Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att jag sagt att det är över betyder inte att jag måste sluta skriva om människan ;)


Det är alltid svårt att sluta gilla någon (mellanstadie-crush i gymnasiet?!)

Det känns tomt.

Jag tror jag är kvar i mellanstadiet
rent mentalt.
Jag menar, jag vill ju alltid ha någon
att titta efter på rasterna.
Någon jag inte kan få,
bara drömma om.

Men vem skulle det vara nu?
Jag kan inte titta på dig längre.

För det första blir jag så generad
att jag måste titta ner i marken
och dölja mina knallröda kinder.

För det andra tror jag faktiskt...
(och det här låter så fel)
att jag kan få dig
om jag bara vill.

Men det vill jag ju inte,
så nu känns det bara tomt,
för vem ska nu mellanstadieflickan inom mig
drömma om?

(Och det är därför jag alltid fallit för dig,
fastän jag inte velat.)




Fri vers av Jojjan
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-23 12:06



Bookmark and Share


  polka-gris
hjälp! där kom mina exakta känslor från någon annan!
detta var jättebra, jag gillar igenkänningsfaktorn:)
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan