Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

I min ensamhet kommer de mörka tankar,
de som jag inte vill ha,
Jag klamrar mig fast,
vill inte vara ensam,
fast jag vet de finns där ändå.

När jag är med dig får jag tröst,
jag förstår det kan vara svårt ibland,
för vem ger dig mod att finnas till,
kan jag vara stöd för dig?

Jag önskar och ber,
att mina tankar blir ljusa,
de kan väl själv finna ro.
Jag vill inte göra din dag också grå.





Fri vers av Pytteliten
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 12:47



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten