Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja


Din vilja

har varit min lag

Det är dags för förändring

för jag har också ett JAG

Men hur ska det gå till

det vet jag inte alls

Bara jag tänker på det

knyter det sig i mage och hals

Att trotsa dig

det har jag inte haft mod till

Då har allt blivit kaos

och inget har stått still

Det måste bara gå

på ett eller annat sätt

Men som jag det känner

så är det inte lätt






Övriga genrer av eva m h
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 18:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Stå på dig och ditt jag är viktigare än någon annans i detta fall!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h