Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formation människa

 

 

 

Sakta formar skärvorna
något obestämt,

 

en bön, som brustit
blir liv igen

 

hjärtat ett sakrament,
tårar ett fundament

gjuter obändig livskraft
att falla tillbaka på

ett djup långt under tjälen

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 10:29



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej maria!

Gillar denna! Håller med Maria Natasja om frasen "...bön som brusit". Riktigt bra, hälsar vännen Fredrik
2009-03-11

  Maria Natasja
"En bön, som brustit"
Underbart!!!
2009-03-11

    ej medlem längre
precis så ja! och du formuelrar det vackert, jag tar speciellt till mig sista raden med tjälen... Tack!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund