Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Dagarna skrapar frost under hans ögonlock
Natten är förbjuden mark

Du ser skuggan när han lämnar staden

Du ser skuggan av en skugga




Fri vers av Exil
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-24 00:11



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Tilltalande. Känns elegant i sin sparsamhet (av ord) och behagligt vacker att läsa. Applåd.
2008-09-01

  Josef Ahl
snyggt !
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Exil