Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyss dina drömmar levande


Jag önskar jag kunde skriva rysk poesi

 

Poetiska nätter,
skriver min klagan

morgonen väcker min
längtan

åter

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-24 11:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
Snyggt!!
2008-08-24

    Melona
ja, men det här är ju fantastiskt bra, snyggt, litet och innehållsrikt!

Kram
2008-08-24

  Lena Renman
Ok men är detta inte snubblande nära då?
Och jag kan relatera till det känslomässiga innehållet.

Lena
2008-08-24

  Werner Werklighet
... och det här ÄR Rysk poesi!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund