Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de hånar honom men


tack och lov för vännerna
humorn och skratten

vad vore livet utan dem
antagligen

förbannat tråkigt inskränkt isolerat
och urbota trist




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2008-12-11 22:25



Bookmark and Share


  kath
YES, mitt i prick!!!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP