Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Jag vaknar upp levande i dina armar
med ömhet i skötet
Gåshud längs ryggraden
när mina fingrar
vandrar längs med dina kotor

Blomstrar om läpparna
och knoppen fylls av blod
när fjäderlätta kyssar
bygger bon på mina tunna hud

Att älska, under vita lakan
som svanar på spegelblank sjö
med dina vita vingar
om min svala kropp

Fyll mig, fyll mig
ty tiden slår i våra klockor
likt blodet i mina ådror

Älska med mig




Fri vers av Fagra
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 20:56



Bookmark and Share


  Gawain
Poetiskt i varje nyans. Vackert, ömt, äkta. Njutbart!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra