Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dig och ler




Du gör mig så glad



inte för att du säger att du älskar mig

eller

för att du säger att jag har vackra ögon



Du gör mig så glad



Inte för att du säger att jag har snygg kropp

eller

för att du säger att jag är bra på att sjunga



Du gör mig så glad



För att du kan kyssa mina kinder när jag gråter

och

för att du visar mig att du bryr dig om



Du gör mig så glad



För att du visar mig att alla dina smekande ord är sanna

och

För att du visar det varje dag







Du gör mig så glad.






Fri vers av VildLilja
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 21:12



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fin dikt, väldigt positiv i sin ton. Härlig.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad