Nu renoverar hon sin själ och börjar sakta kunna tro igen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu renoverar hon sin själ och börjar sakta kunna tro igen.


Den utsatta flickans nedbrutna tro



Inte nog med
att kaffet nu påminde henne
om lukten
på gammel gubbes hud

så var det något annat
gömt långt bakom
som talade om
att hennes hud inte längre
fans till

hon såg sig själv
som ett blödande köttsår
påväg att börja ruttna

Kanske var det hennes
egen stank hon kände i kaffet
hon tittade på sina magra fingrar
och sedan ner i koppen

kanske var den lilla flickan
med de sorgsna ögonen
hon såg i spegelbilden
hon själv

Kanske var det bara
ännu en person som skulle tala om
hur äcklig hon var

själv kunde hon längre inte
se skillnad
själv kunde hon längre inte
förstå skillnaden




Fri vers av VildLilja
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 07:28



Bookmark and Share


    Ruffa
Kännes igen! Ypperligt formulerat!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad