Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunsta

 

Dina hårda ord

hugger mig i bitar

små isbitar

påväg att smälta

dusnta

och slutligen

inte längre

finnas till

 




Fri vers av VildLilja
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 08:03



Bookmark and Share


    Ruffa
Ibland blir jag SÅ trött på hjärta och smärta, men det är just då texter likt denna kommer och berör! Tack!
2008-10-08

  Don Jorgé
Mycket fint bildspråk. Bra.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad