Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...våga leva som man lär ,våga vara den man är,våga vilja vara är inte alltid bara...


Bakom masken




Hon levde
hela tiden
på lögnen
om en bättre morgondag


och lögnen
levde
genom den mask
hon visade


hon var innerligt
trött
på den hon inte var


och fundersam
om hon någonsin
skulle hitta sig själv igen




Övriga genrer av Bim
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-26 20:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sådana människor har jag mött och Du har verkligen lyckats att beskriva dem. Något av detta kan finnas hos en själv så det gäller att se upp med det.
Applåd och bokmärke.
2008-08-27

    Maria Malm
Tänkvärd text.
2008-08-26

  jardan
Bokmärker, en text som talar till mej.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim