Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Nicklas (en av den här sidans bästa poeter)


Nu ska du äntligen FÅ en dikt (du som skrivit så många fina)

Vacker kan man vara på olika sätt.

 

 

Och du är det på alldeles för många.




Övriga genrer av Jojjan
Läst 684 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-26 22:26



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
Så jävla sant. Fast jag tycker det är bra att han är vacker på för många sätt. Det är egentligen inte för många när man tänker på det. För alla sätt är så ultimata.
2011-09-27

  Havsbris
Håller med dig ;o)

han är aldelles för
bra!!

kramis!
2008-09-05

  Elisabeth VIP
Hur finrart som helst! Rymmer en hel del observationsförmåga och insikt.
2008-09-05

    3_miles_high
Kort och koncist. Du lyckas att förmedla en poäng trots att dikten bara består av två rader. Jättebra!
2008-09-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gulligt
2008-08-27

  Lejonhjärtas poesi
Du har alldeles rätt om att man kan vara vacker på olika sätt och det gäller både inre som yttre egenskaper. Det är ju finemang att du upptäckt att allt tycks ha samlats hos Mr N. Lycka till er båda!
2008-08-26

  VampyrÄngel
håller med författaren ^_^
2008-08-26

  Dan Linder
jättefint. det här hade jag velat höra. Eller fått skrivet på en servett.
2008-08-26

  Maria Zena Viklund
fint skrivet!
2008-08-26

  lyckeli
Fina rader vännen...
"Vacker kan man vara på olika sätt.
Och du är det på alldeles för många"...
I love....
2008-08-26

    Nicklas VIP
haha.. gulligt!

För många, eller ens ett sätt, vet jag inte.

Men smickrande, och gladare blev jag! :)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan