Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag beslagtar lite av nattens heta

 

Skuggorna mattas när ljuset klingar av
idag ljuder inte längre dina steg

kanske visste du inte att skymning
aldrig fanns

horisontens ljus, likt en bleknande lykta
där eldflugor smeker

varför glöder natten mer än dagen?
kanske för att den höljer den stillastående luften
och bär min längtan.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-26 22:30



Bookmark and Share


  _Mian_
Snygg titel på stark dikt som tilltalar mig mycket!
2008-08-26

  Anders Nordlander VIP
suveränt vacker!!!
2008-08-26

    Lindizz
väldigt fint skrivet.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund