Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en dröm men ändå...


Dröj kvar

 

Din kyss fjärilsöm,
kittlande mot längtanshud
väck mig inte ur denna ljuva dröm

stanna i paradiset ett tag,
jag ger inte hela himlen till dig
för att du skall gå, snälla dröj kvar

kanske himlen vittnar,
av vårt älskogsbestyr
älskandets iver
kom var inte blyg, bli kvar

slut inte längtansögon,
grip mina händer
känn blodets rörelser
vittna två lyckliga fränder,

det största i sitt slag




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-27 00:17



Bookmark and Share


  Jean-Raoul de Marcenac
Orden valsar i takt med hjärtslag

Mvh
Jean-Raoul
2008-08-28

    Maria Malm
Kärleksvarmt och vackert.
2008-08-27

    Bodil Sandberg
Underbaraste vackra kärleksvarma rader ur längtans euforia!!!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund