Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Beata ASIH


I hjärtats sjö

Hon tog till sig orden

placerade dem i
hjärtats sjö


du är makalös
hade hon med
den stora oranga
ryggsäcken sagt


hon skulle bära med sig
orden hela dagen



i hjärtats sjö
rörde sig tre näckrosor
i takt med hennes andetag




Övriga genrer av Bim
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 11:44



Bookmark and Share


  jardan
Precis som du kan ha de rätta orden för oss...
2008-08-27

  Bibbi VIP
Rätt ord i rätt tid till rätt person är balsam för mottagaren.
Applåd och bokmärke.
2008-08-27

  Elaine.S VIP
Rätt ord på rätt tid och en hel dag kan bli räddad...

Fint skrivet!!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim