Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när känslorna vinner över förnuftet

där står du med ditt spjut redo att försvara dig
så fort någon nalkas riktar du det mot dem
alltid på din vakt

folk som ser det stannar upp
några går emot det men blir stuckna
och kommer aldrig åter

jag med min sargade kropp
har blivit träffad tusen gånger

smärtan har blivit som en drog
jag måste försöka igen




Fri vers av mariaveronica
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 14:53



Bookmark and Share


  Don Michael
Du skriver så träffsäkert. Känner igen mig...men med tiden så lär man sig att undvika spetsarna.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica