Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt skydd

I det mörka djupa svåra
leds jag fram av någons hand..
i det dystra hårda kalla
finns en värmes kärleksband..
någon finns där vid min sida
hjälper mig vart än jag går
om än svårt för andra fatta..
allt beskydd av Gud jag får..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-28 01:25



Bookmark and Share


  aol
trösterikt
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Ett mycket fint vittnesbörd!
Stämmer till eftertanke och framför allt tacksamhet gentemot Jesus.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP