Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kvar sitter jag på det skitiga golvet

 

Mellan oss

finns det

glöd

 

och du gillar

att leka

med elden

 

och säger

att aska är

det renaste

som finns

 

men är du

inte rädd för

att glöden

ska släckas

 

så var det

väl bara

jongleringen

du var ute efter

 

 

Så jag antar

att jag borde

avbyta innan

jag bränner mig

 

eller

 

fryser ihjäl

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-28 11:52



Bookmark and Share


    Ruffa
En (för mig) sådan där text man sitter och smeker i sin hjärna, man hånglar faktiskt lite med den! Kram för den!
2008-09-05

  Il poeta della luna
Gillar den här riktigt mycket!
Det döljer sig så mycket,
både känsla och bilder!
Du beskriver bra,
med liknelser/metaforer som känns nya och fräscha!
Fint poetat!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna min senaste]
2008-08-28

    Erika H
Det finns mycket luft mellan dina ord och plats för att egna bilder ska kunna växa fram. Det gillar jag.
Texten är kompakt ändå. För det finns så mycket sagt och outsagt som förtätar och förstärker det jag KAN läsa.

Snyggt!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad