Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...talesätt som sätter sig....


Pilfinkarna och dom andra


Hon satt och gapade
som väntade hon på
de stekta sparvarna
som hon fick skäll för
när hon var barn



du tror det skall komma
stekta sparvar flygande


genast hade hon börjat
fantisera
hon som alltid var hungrig


men nej
hjärtat sa något annat
inte kunde hon tänka sig
att äta sparvar

däremot att mata dem




Övriga genrer av Bim
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 14:00



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
hihi, själv tänker jag alltid på kungen när jag hör det talesättet...glömmer aldrig när han sa det;))
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim