Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta lyssna börja förstå

Hur ska jag
kunna lyssna på det du
säger
när jag har fullt upp
med att lyssna på det du
menar

Hur ska jag kunna
förändras
när du bara ser
det jag var?




Fri vers av succi
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 16:38



Bookmark and Share


  ungefär
skitbra
2008-08-28

    Brus
Bra!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi