Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast din famn

 

 

mitt hjärta ropar ständigt 

ditt namn

jag fryser så utan dig

kom värm mig

endast din famn är mig nog

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 376 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-29 10:12



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Sometimes Less Is More...Lou
2008-09-05

  Bjarne Nordbö
Allt. Snyggt.
2008-09-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Enkelt men ack så starkt. Underbart vackert!/B
2008-09-01

  prinscess VIP
längtan efter kärlek och närhet
2008-08-30

  Peter Matsa
så kan det vara med denna
värmekompabilitet människor emellan
bra skrivet!
2008-08-29

  Lena K Nilsson VIP
Fina små rader!
2008-08-29

  lyckeli
Skönhet. Längtan. Vackert. I några rader.
2008-08-29

  Blåbäret
fint skrivet...snyggt upplägg...texten blir skön i sin helhet men även utan "det gråa"...innerlig längtan och skön trygghet när man är i rätt famn...i rätt hamn...snyggt gumman!!!
2008-08-29

  Havsbris
trygget i kärleken,
jaa... ;o)

dina ord värmer min själ
samma som famnen så
längtad...

fagra bilder och känslor,
ord som verkar så enkla
men betyder så himla
mycket...

Sötma och ödmjukhet,
yes, du gör det igen ;o)
2008-08-29

  Lars Hedlin
Underbart! Kram
2008-08-29

    Lindizz
en längtan till en mjuk famn som värmer. Vackert
2008-08-29

  anits VIP
Så underbart,längtan till en famn
2008-08-29

  Il poeta della luna
Vackert
och spött!
*applåd*

Månpoeten
2008-08-29

    Maria Malm
Längtan efter famn..
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind