Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövdöd

Så kom din höst igen
med samma färgskala
som förra året
Med likadana skymningar
och fallenhet för kyla

Jag fryser, så låt mig
tända mina blockljus och
greppa mina penslar
Stör inte en konstnär
i hennes rätta element

Du vinner ingenting
genom att hindra en orm
att måla döda löv
Inte heller genom att
försätta mig i iskall dvala

Dra inte ner mig djupare
i en blivande isvak,
be mig inte att rädda dig
Jag kan bara betrakta dig och
teckna din septembersmakande olycka




Fri vers av Taurus
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 19:03



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
nu är jag lite ..involverad i löv..men ändå..fint skrivet och ja..vad är höstens om inte kreativitetens..ocean. Utveckla den gärna mer.gillar..
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus