Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergiven

min kropp går inte att styra

känslan går före ögat
min kropp säger ja

men mitt förstånd skriker nej

men ropet försvinner som ett eko
drunknar i draperiet

vem är flickan
med de stora blanka ögonen

vem är denna flicka som ler så fängslat mot mig

och vem är mannen med puckel och påk
med den vansinnigt stirrande blicken

vem är denna underliga galning

vem är det som bestämmer över min kropp
vem är det som styr mina lemmar

varför har jag ingen kontroll

men vänta
nu blir allt stilla
mitt huvud hänger

jag dinglar övergiven i den sjungande vinden

*

kasperteatern stängde tidigt på hösten
endast dockorna hängde kvar i sina snören
övergivna av både sin ägare och sommarpubliken




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-11 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP