Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galopperande hjärtan

galopperande hjärtan
driver oss till flykt
i galenskapen

via kärlekens stigars spår
springer vi planlöst runt runt...




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 477 gånger
Publicerad 2004-05-11 22:05



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Ha ha... min dotter uttryckte det som du en gång \"mamma, och då började mitt hjärta gallopera!\" Sedan hittade vi på skritt och trav och tankens/sinnens bild skapades. Så klart att jag gillar den texten med;)
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP