Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLDANS

När nyponen lapar soluppgång
träder de en dans
vajande gnistrande
mellan bladen

Ser jag hur 
hon vaknar
draperad
klädd
i solen

Den lägger sig
nöjt och vilsamt
till ro
på 
yrvaken natthud




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-30 11:51



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Jan . . . du är en av dem som kan
måla med ord . . . Ja, med pensel också
Du får fram det där skimmret så
skönt mellan tangenterna!

*APPLÅDER*

****************************
2008-08-30

  Elaine.S VIP
Bildrik, stillhet och harmoni
så fin, helt enkelt underbar
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth