Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Tålamod


Väntar tålmodigt

gör fästinghonan länge

så till slut varmt blod




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-30 13:58



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Dessa vidriga småkryp!
En bra haiku kan handla om små detaljer.
När man fått ett fästingbett så
känns det inte som en detalj längre.
2008-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du, ta fram Din skalpell
väntar Du för länge
är det risk, att det
för tidigt blir kväll...
2008-09-03

    tramp
usch ! dessa illingar till små monster
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick