Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Brev från Ulf Lundell)


Sthlm 2.V.97


"Jenny!

Var fick du mitt h e m l i g a faxnummer ifrån?

Det är kväll här i Stockholm och jag lyssnar på en Elvis Costello-platta och tittar på min svagt upplysta gutefårsskalle med dom vackra vridna hornen, ligger i min bokhylla bredvid stereon här i mitt h e m l i g a arbetsrum.
På Gotland var jag för bara nån vecka sen, i fyra timmar, tittade på ett hus två och en halv mil norr om Visby. Marken som hörde till den gamla gården gick ända ner till klintarna strax intill Jungfrun. Tyvärr låg gården alldeles tätt inpå en granne. Jag har en gård vid havet nere på Österlen men jag letar fortfarande efter ett hus på Gotland och den dag jag hittar det jag vill ha så säljer jag på Österlen och köper på Gotland. Jag är så kär i din ö sen långt tillbaka...ända sen jag var fem år och nån lurade i mej att det fanns lejon på Gotland...och sen från min ungdom...magi magi magi.
Kanske kan vi ses över en fika nästa gång jag är på Gotland men jag brukar aldrig träffa folk som skriver till mej, möjligen om dom skickar en bild så man får se vem det är man skall möta. Är du väldigt vacker kommer jag och rövar bort dej så ung som du är och så åker vi till italienska alperna och vandrar över dom ner till havet.

Vi får se.

Bästa hälsningar så länge från
Ulf Lundell
***** Sthlm"




Övriga genrer av Latifa Baker
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet