Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenheterna

  
Brottstycken av liv
rinner mellan fingrarna

ett oändlighetstecken närmre
världens stora sammanhang

så att brustna samband breder ut sig
till en skepnad på en karta

som ständigt förvandlas till ny mark
brister och färdas på nytt

för man kan inte gripa om livet och hålla fast men vid slutet av biljetten ligger resan i en hand


ett fragment i samband med
mycket större vardande. 

 

 




Fri vers av Cadena
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-18 15:16



Bookmark and Share


  /Isabel
Snyggt formulerat.
"..brustna samband breder ut sig
till en skepnad på en karta.."
2010-06-05

  Anna*
Enormt snyggt!
2010-04-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackra rader. =)
2010-04-22

  Rachel Roth
tack Cadena för att du formulerar det jag upplever, men inte kan själv...
2010-04-20

  Deva
sammanhang bakåt och framåt, viktiga tankar att umgås med. Skulle vilja korta dikten till frasen "som ständig förvandlas till ny mark
brister och färdas på nytt". Det säger allt.
2010-04-18

  Aftonvännen
jag tycker oförutsägbara dikter är roligast
det skönaste är att vara ovetande förberedd
eller som en generöst bredd smörgås
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena