Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Brev från Ulf Lundell)


Stockholm 13.VI.97



"Jenny!

Jag ber om ursäkt för min usla brevskrivningstakt. Jag tror jag håller på att tappa lusten att skriva brev, Man kan och kanske bör ha en sån period och jag tror jag ställer allt uppochner nu och ifrågasätter och sysslar med sånt som att inte gå på en gammal bekants femtiårsfest eftersom det bara känns som kutym och jag tror jag rensar kutym överhuvudtaget. Jag vill bli ren från mina slentrianmässiga minnen, måsten, "har-alltid-vart" och så vidare. Dags att stampa på elden, pissa på den och dra vidare nu, men det tar en god stund att stampa på den elden.
Jag jobbar ju inte värre än vanligt. Men jag inser ju mer och mer och mer att jag jobbar för att jag är för dålig på att leva. På Gotland, på Kneippbyn, spelar vi den 8 juli. Du ska ta dina polare med dej, och givetvis världens vackraste kvinna, din mor, henne måste jag ju få se, och gå in på gästlista. Om det inte är för många förstås. Du skickar mig ett brev på dom du vill ha in, ok?
Kanske hinner vi ses på fiket på Wallers Plats, jag tror vi är några dar där på Gotland runt spelningen. Men jag brukar bli så slut på turnerandet numera så jag knappt orkar göra nånting mera än att skriva låtlistor och utföra dom.

Ha det gott!
Ät som en människa!
Skit i traditionerna!
Bygg nya!
Ha det gott gott gott!
Sola! Sola inte! Njut! Ta nacksving på ångesten!

Ulf."




Övriga genrer av Latifa Baker
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 16:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Ulf rules!
D.S.
2008-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Utsökt!
Även jag vill bli fri från kutym och slentrian.
I alla fall till en viss gräns.
Som givetvis jag själv sätter.
Så pissa gärna på min eld.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet